Езерна къща в Омая

Построена е на брега на едно от езерата в селището и заграден собствен двор. Къщата е с две самостоятелни стаи с двойни легла и индивидуални бани към всяка от тях. Свързва ги общо помещение с  кухня и трапезария с пейка/легло. Голямата камина придава допълнителен комфорт и чар.

Пред къщата има веранда с прекрасен изглед към езерото и планините в околността.

– Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!

Къща Тунели в Омая

Вкопани в склона на планината, стаите на тази къщичка преминават като тунел една в друга и ви извеждат към горската поляна и езерцето пред нея.
Някои я оприличават на къщичка на тролове и каменни великани, други на потайни горски същества, но едно е сигурно, когато сте в нея, сте в омайна приказка от вашето детство! В тази къщичка и вашето дете ще спи и ще сънува в чудновато си легло своята приказка.

 – Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!!

Приказки без край!

Къща Черупка в Омая

Пътят до нея е дълъг, пътеката криволичи между дърветата в гората, преминава по чудати мостчета над забързани поточета и ви довежда до къщичка като черупка, като че ли изровена от древно море, прикрита от чудновати скали, сякаш нарочно хвърлени наоколо. Пристигате в уютна, стилна, много артистична глинена и същевременно модерна къща. В нея ще откриете всички удобства на съвремието.
Къщата е просторна, с допълнително легло, същевременно сгушена и слята с природата.

– Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!!

Пътят е дълъг, но си заслужава!

Въздушна къща в Омая

Както името, така и конструкцията на къщата – нейният комин я държи във въздуха. Усещането за полет и близост до звездите нощем се подсилва и от големите прозорци с размери на фронталните стени на къщата. Ако харесвате усещането да сте част от природата – това е вашата къща!

Къща Въздушна е с отворен план – двете помещения имат обща камина. В спалната част леглото е с размери 200см х 200см а в дневната има допълнително легло, което се доплаща при настаняване на трети човек в къщата,  както и маса пред камината, прозореца, гората и звездите!

 – Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!!

Горска къща в Омая

      

Тази е една от къщите, създадени в най-горски дух.

Обзаведена е комфортно, с две отделни легла, малка кухня, трапезарна маса и много горски дух и настроение! Лесно достъпна, потънала в горски цветя, в близост до открития басейн и всички активности на селището. Веселите духчета ще ви придружават!

 – Анулирането на резервация или промяна на престоя, без неустойка, са възможни в срок до 30 дни преди датата на пристигане.При анулация в по-кратък срок, неустойкатае в размер на 50% от стойността на резервацията.

 – Ако желаете да прекратите престоя си без неустойка, можете да го направите в срок от 30 дни преди желаната дата на  настаняване.

Приказна къща в Омая

Тя е емблематичната къщичка на селището – олицетворение на приказното пребиваване в Омая.

Природа, архитектура и интериор са в перфектна симбиоза. Мъховете и клоните се преплитат и мистериозно ни завладява усещането за свързаност с гората и всичко около нас.

 – Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!!

Всичко е свързано, всичко е едно. Истинската почивка започва!

Вълшебна къща в Омая

Наричат я къщата на влюбените и има защо!

Лъкатушна пътечка ви отвежда до скрита в омайна горичка къщичка. В нея всичко е кръгло. Символът на кръга е в дизайна на интериора: венчален пръстен, вечна любов, безкраен кръговрат, кръгът на самата Вечност. Вълшебството витае и в най-малките детайли.

– Вече заплатено капаро НЕ подлежи на възстановяване!!!

Къща за двама и условието е да са влюбени!